voorwaarden

Hieronder hebben we om het overzichtelijk te houden de belangrijkste voorwaarden even op een rijtje gezet. Door hier te klikken krijg je de volledige versie te zien.

·       Bij Studio 165 verlengen we je nagels niet meer dan de halve lengte van je natuurlijke nagelbed. Dit is om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

·       Klanten jonger dan 16 jaar kunnen wij helaas niet helpen. Voor klanten tussen de 16 en 18 jaar geldt dat we slechts een Gel Polish en/of manicure behandeling en geen garanties kunnen bieden. Veel producten hechten helaas nog niet voldoende op de jonge, vaak nog wat vettere nagels. 

·       Zorg dat je duidelijk hebt wat je verwachtingen zijn, zodat we samen kunnen kijken of dit haalbaar is. Als je dit van te voren duidelijk hebt, is de kans groter dat we dit kunnen realiseren binnen de geboekte tijd.

·       Zeg je afspraak minimaal 24 uur van te voren af wanneer dit onverhoopt nodig blijkt, zo niet wordt 50% van de behandeling alsnog in rekening gebracht. Er zijn uiteraard situaties waarvoor een uitzondering geldt, dit gebeurd dan in overleg.

·       We kunnen aan je nagels zien of je de nazorg, do’s en don’ts hebt nageleeft en voeren reparaties alleen kosteloos uit wanneer blijkt dat het onze fout is. Dit doen we per behandeling eenmalig wanneer je binnen 1 week een of meerdere nagels verliest of beschadigd. (deze garantie is niet geldig voor klanten onder de 18 jaar)